Halloumipanna.
Halloumipanna.

Halloumipanna med sparris och sötpotatis

4 (22 röster)

Medelhavsmat

Den här halloumipannan är en enkel och god middag.
Skär upp allt och lägg på en plåt så sköter sig maten själv i ugnen.
Servera gärna med tzatziki eller någon annan god yoghurtsås.

Halloumipanna med oliver och citron

  • Ingredienser

  • 2 halloumi
  • 1 bakpotatis
  • 1 sötpotatis, stor
  • 400 g sparris
  • 1 rödlök
  • 1 citron
  • 1 röd chili, stor
  • 1 dl svarta oliver
  • 1 dl persilja, hackad
  • olivolja

Gör så här

Av: 

Aftonbladet

ANNONS

Laga äkta medelhavsmat med det här receptet. Handla billigt här!

Extern länk från Matspar

Läs mer

Bonniers vegetariska kokbok

NA

Bonniers vegetariska kokbok

239,00 kr

Tillfälligt slut

Till shoppen

LÄS VIDARE

Tzatziki

ÄMNEN I ARTIKELN

Medelhavsmat

Recept

Huvudrätter

Halloumirecept

Vegetarisk mat

Mat från Mellanöstern

MER OM GODARE

Bakad sötpotatis med fårost, vitlök och örter

50 min

Bästa halloumiburgaren

30 min

Halloumiskolan – världens godaste halloumipizza

25 min

Gazpacho med halloumi och dukkah

30 min

Halloumirårakor med klassiska tillbehör

30 min

Basilikafrittata med halloumi och tomat

40 min

Grillad fisk med rödbetor och vitlökskräm

1 h

Halloumi fries med hummus och jordnötsdip

40 min

Italiensk bönsallad – vego till buffén

15 min

Marinerad paprika

55 min

Frittata med rucola

55 min

Skaldjurssallad – med chili och citron

25 min

Duka upp en smakrik italiensk buffé

Tzatziki – klassiskt recept

40 min

Morotssallad

30 min

Fava med karamelliserad lök och kapris

1 h

Grillspett med halloumi, chili och mynta

20 min

Halloumisallad med vita persikor och hasselnötter

20 min

Ugnsbakad aubergine med tomatsås och fetaost

1 h 30 min

Souvlaki med kyckling

45 min

Yoghurtdessert med nötter och bär

20 min

Grekisk mannagrynskaka

1 h 30 min

Bjud vänner och familj på bästa medelhavsbuffén

Örtsallad från medelhavet

1 h 30 min