Libapizza med svartkål, zucchini och rosmarinolja

Av Godare

(5)

Vad tycker du?

Libapizza med svartkål, zucchini och rosmarinolja

Med libabröd får du en tunn och krispig botten, precis som vi vill ha den! Att det dessutom är så enkelt gör det till en vardagssuccé som fungerar både en fredagskväll och som mellanmål mitt i veckan. Här är brödet toppat med svartkål, zucchini och smaksatt olja.

Receptet är lånat ur boken ”Grönare middagar”, av Johanna Andersson och Caroline Wilbois.

Pizza med libabröd som är gott till fredagsmys och mellanmål mitt i veckan.

Ingredienser

  • 4 libabröd
  • 3 dlhummus
  • 300 gSvartkål (hackad)
  • 1 zucchini
  • 1 dlMandel
  • 150 gFetaost
  • 0,5 dlfärsk rosmarin
  • 2 mskcitronjuice
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 tskHonung
  • Olivolja
  • Salt och peppar

Serveringsförslag

  • pizzasallad, på vitkål

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Libapizza med svartkål, zucchini och rosmarinolja