Knepet för helt perfekt couscous

Kocken Markiz Tainton visar i klippet!

Av: 

Aftonbladet

Markiz Tainton – matkreatör

Att få till en riktigt god och fluffig couscous är enkelt enligt kocken Markiz Tainton.

I klippet visar hon hur du gör – och tipsar om en ingrediens som bidrar med extra god smak.

När Markiz Tainton lagar couscous gör hon det med extra mycket kärlek och smak.

– Ta din couscous och häll på kallt vatten och blanda, säger hon.

I klippet visar Markiz hur du enkelt separerar kornen genom att massera couscousen mellan händerna. Ha ner det i en smord gryta, på med locket och låt ångkoka. Sedan tillsätts en ”hemlig” ingrediens.

– Jag är så nöjd med resultatet, säger hon

ANNONS

Köp muminmuggen Lilla My på Ängen till kanonpris! Hitta alla muminmuggar hos Cervera.

Extern länk från Cervera

Gå till rabatten

Publisert:

LÄS VIDARE

Lammlägg med kikärter, oliver och couscous

ÄMNEN I ARTIKELN

Markiz Tainton – matkreatör

Mat från Mellanöstern

MER OM GODARE

Chiliolja som förhöjer smaken på allt

Markiz knep för att lyckas med friterad fetaost

Felet som alla gör med tomatpuré

Lammlägg med kikärter, oliver och couscous

3 h 20 min

Senapsgriljerad lax

1 h 30 min

Markiz magiska topping på lasagne

Markiz Taintons goda saffranssill

20 min

Citronknepet som lyfter smakerna – på nolltid

15 min

Koriander – så smakar den allra mest

Jordgubbssalsa – perfekt till grillat

20 min

Så gör du en enkel skaldjursolja

35 min

Mustig fiskgryta med marockanska smaker

45 min

Markiz Taintons härliga brunch

1 h 40 min

Het apelsinsallad med panerad fetaost

35 min

”Jag vill göra julen magisk”

Bordssalt – så gör du livets salt

5 min

Se våra mest gillade recept

Krossade brysselkål med rosmarin och salsiccia

45 min

Wow-knepet som ger extra smak på vegofärs

20 min

Kockens smarta knep för krämigare äggröra

Grötfrallor med oväntad ingrediens

1 h

Fredagsmiddag – sju smaskiga rätter

Koka ris – så blir det helt perfekt

Knepet med färsen för den bästa hamburgaren

45 min