Omelettrulle med svamp
Omelettrulle med svamp

Omelettrulle med svamp, mortadella, ost och rucola

4,3 (4 röster)

Paolos mat

Omelettrulle med svamp, mortadella, ost och rucola. Smakerna är från det italienska köket och mål­tiden är lättlagad för hela familjen. Receptet är hämtat från Aftonbladets magasin – Paolos mat.

Rotolo di frittata con funghi, mortadella, formaggio e rucola

Omelettrulle med svamp, mortadella, ost och rucola

  • Ingredienser

  • 150 g mortadella, skivad
  • 250 g mozzarella
  • 100 g taleggio, eller annan smakrik ost t. ex. västerbottenost
  • 200 g champinjoner, eller annan svamp
  • 40 g rucola
  • 2 vitlöksklyftor
  • olivolja
  • salt och svartpeppar
  • 4 äggvitor
  • 4 ägg
  • 4 msk mjölk
  • salt och svartpeppar
  • olivolja, för penslingen
  • bakplåtspapper

Gör så här

Av: 

Aftonbladet

ÄMNEN I ARTIKELN

Paolos mat

Italiensk mat

Recept

Huvudrätter

Lunchrecept

MER OM GODARE

Risotto med rucola, karljohansvamp och ost

1 h

Paolo Roberto tipsar: Så lyckas du med risotton

45 min

Lyxa till det med en härlig söndagslunch

Recept på frittata med rödlök med italienska smaker

20 min

Kryddiga julkakor med choklad

1 h 30 min

Chokladtryffel med apelsinsmak

45 min

Italiensk mandeltårta

1 h 30 min

Minipajer med vit choklad

3 h

Glass med sharonfruktsås

30 min

Spaghetti med hummer och körsbärstomater

1 h

Fyllda musslor

40 min

Risotto med räkor, calamari och musslor

1 h

Risotto med färsk salsiccia och bönor

45 min

Paolo Roberto: Så kokar du färsk pasta helt perfekt

Pasta med paprika och mortadella

1 h

Pizza med päron, ädelost och rucola

1 h

Ricottabollar serverade i korvbröd

40 min

Potatisvåfflor med lax, guacamole och rucola

45 min

Frittata med rucola

55 min

Rårakor med sötpotatis och halloumi

10 min

Fjärilspasta med räkor och rucolapesto

30 min

Snabba middagstipset – pasta med vegansk tonfiskröra

10 min

Krämig pasta med ädelost

30 min

Ciabatta – så lyckas du med det goda brödet

3 h 20 min