Omelettrulle med svamp, mortadella, ost och rucola
Omelettrulle med svamp, mortadella, ost och rucola. Smakerna är från det italienska köket och måltiden är lättlagad för hela familjen. Receptet är hämtat från Aftonbladets magasin – Paolos mat.
Rotolo di frittata con funghi, mortadella, formaggio e rucola
Omelettrulle med svamp, mortadella, ost och rucola
Ingredienser
- 150 g mortadella, skivad
- 250 g mozzarella
- 100 g taleggio, eller annan smakrik ost t. ex. västerbottenost
- 200 g champinjoner, eller annan svamp
- 40 g rucola
- 2 vitlöksklyftor
- olivolja
- salt och svartpeppar
- 4 äggvitor
- 4 ägg
- 4 msk mjölk
- salt och svartpeppar
- olivolja, för penslingen
- bakplåtspapper
Gör så här
ÄMNEN I ARTIKELN
MER OM GODARE
Risotto med rucola, karljohansvamp och ost





1 h
Paolo Roberto tipsar: Så lyckas du med risotton





45 min
Lyxa till det med en härlig söndagslunch
Recept på frittata med rödlök med italienska smaker





20 min
Kryddiga julkakor med choklad





1 h 30 min
Chokladtryffel med apelsinsmak





45 min
Italiensk mandeltårta





1 h 30 min
Minipajer med vit choklad





3 h
Glass med sharonfruktsås





30 min
Spaghetti med hummer och körsbärstomater





1 h
Fyllda musslor





40 min
Risotto med räkor, calamari och musslor





1 h
Risotto med färsk salsiccia och bönor





45 min
Paolo Roberto: Så kokar du färsk pasta helt perfekt
Pasta med paprika och mortadella





1 h
Pizza med päron, ädelost och rucola





1 h
Ricottabollar serverade i korvbröd





40 min
Potatisvåfflor med lax, guacamole och rucola





45 min
Frittata med rucola





55 min
Rårakor med sötpotatis och halloumi





10 min
Fjärilspasta med räkor och rucolapesto





30 min

Snabba middagstipset – pasta med vegansk tonfiskröra





10 min

Krämig pasta med ädelost





30 min
Ciabatta – så lyckas du med det goda brödet





3 h 20 min