Lise Finckenhagen

Av Lise Finckenhagen

Ceviche med lax och avokado

Av Lise Finckenhagen

(5)

Vad tycker du?

Ceviche med lax och avokado

Läcker och god plockmat som bara kräver lite skärande och hackande, och inte minst fisk av högsta kvalitet. Marinera fisken i god tid så att syran i marinaden hinner "tillaga" fisken. Blanda i resten av ingredienserna när det närmar sig servering.

Ceviche med lax och avokado

Ingredienser

  • 400 glaxfilé, av sushikvalitet
  • 2 Lime, saften av alla och rivet skal av hälften
  • 0,5 citron, pressade saften
  • 0,5 apelsin, pressade saften
  • 1 röd chili, utan frön
  • 1 avokado
  • 4 Salladslökar
  • 1 knippekoriander
  • Salt och peppar
  • avokado, i små kuber
  • nachochips

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Ceviche med lax och avokado

Lise Finckenhagen

Lise Finckenhagen

Den norska stjärnkocken Lise Finckenhagen har vunnit norrmännens hjärta genom sina många kokböcker och sin medverkan i tv och radio. Lise började som lärling på gourmetrestaurangen Bagatelle i Oslo när hon var tonåring och arbetade sig upp till dessertchef där. I dag är hon även känd som expertdomare i norska Masterchief och med sin podd “Mat & Kjærlighet”.

Visa 940 recept

Ämnen