Både smart och gott: 'fyndiga fisken'
55 min
Ordet ”fräscht” må vara uttjatat, men det är perfekt som beskrivning på den här pastarätten.
Vardagsmat ska vara lätt att ”slänga ihop”, men varför inte testa en liten utflykt. Receptet här är hämtat från Kokboken ”Ännu mera vego” som publicerades i marsnumret av Aftonbladet Mat&Vin och bakom det ligger dietisten Sara Ask och journalisten Lisa Bjärbo.
Av: Felix Björklund
55 min
10 min
45 min
1 h
1 h 15 min
1 h 30 min
40 min
20 min
1 h
40 min
25 min
1 h
30 min
30 min
1 h 20 min
35 min
35 min
25 min
20 min
1 h 20 min
35 min
1 h 20 min
30 min
55 min
10 min
45 min
1 h
1 h 15 min
1 h 30 min
40 min
20 min
1 h
40 min
25 min
1 h
30 min
30 min
1 h 20 min
35 min
35 min
25 min
20 min
1 h 20 min
35 min
1 h 20 min
30 min