Glaze med smak av rabarber

Av Godare

(74)

Vad tycker du?

Glaze med smak av rabarber

Glaze ger det du grillar en extra härlig smak. Här visar matkreatören Markiz Tainton hur du gör och använder rabarberglazen på bästa sätt.

– I många år har jag marinerat i påse och slängt proteinet direkt på grillen, men så ska man inte göra. Mitt trick gör att du verkligen får fram alla smaker, säger Markiz.

Ingredienser

  • 100 gRabarber
  • 2 vitlöksklyftor, hackade
  • 1 dlJapansk soja
  • 1 mskfarinsocker
  • 1 tskHarissa
  • 0,5 dlVatten
  • 1 mskcitronjuice
  • svartpeppar
Glaze lyfter smakerna.

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Glaze med smak av rabarber