Bästa påskrätten: Rågbruschetta med skinka och pocherat ägg.
Bästa påskrätten: Rågbruschetta med skinka och pocherat ägg.

Rågbruschetta med skinka och pocherat ägg

4 (1 röst)

Recept

Pocherat ägg och rågbruschetta med skinka – var försiktig och stadig på handen, så har du den bästa påskrätten!

Rågbruschetta med skinka och pocherat ägg

  • Ingredienser

  • 2 ägg
  • 2 msk ättika, 12 %
  • salt
  • vatten
  • Topping

  • 2 skivor rågbröd
  • 2 skivor rökt skinka
  • 1 msk gräslök, hackad

Gör så här

Av: 

Aftonbladet

LÄS VIDARE

Äggkaka med fläsk

ÄMNEN I ARTIKELN

Recept

Påskmat

MER OM GODARE

Så enkelt kokar du ägg utan att de spricker

Är ägget kokt eller rått? 

Nässelsoppa med ägg, sparris och härligt krämig ost.

1 h

Tareq Taylor: Så enkelt pocherar du ägg

Nya frukosttrenden – fluffiga äggmoln

Klassiska pizzabullar med skinka

1 h 30 min

Wraps med läcker fyllning

25 min

Piadina – så gör du italienska tunnbröd

30 min

Så väljer du rätt snacks till ölen

Hållbarhetsexperten: Så fixar du en klimatsmartare påsk

Emma Brink Rasks bästa våffelrecept

Kommersiell text, innehåller annonslänkar

Köksprylar: 7 tips alla borde ha hemma

Kommersiell text, innehåller annonslänkar

Kokböcker som hjälper dig att spara pengar

Sportlovsmat – gott och enkelt hela veckan

Scandwich – mättande mackor i Stockholm

Från skog till bord – råd om jakt och vilt

17 munsbitar som matchar nubben

Spana in officiella fotbollspizzan inför EM – så ser den ut

Tricket som tar kryddorna till en ny nivå

Vilken rätt tillhör ditt landskap?

Här är maten som kan frysas

Hemligheten bakom berömda rödvinssåsen

1 h

Bästa burgarna med klassiska tillbehör

30 min

Bakad brie på två olika sätt

15 min