Ingredienser
- 1 kgViltfärs, grovmalen
- Olja, till stekning
- 2 rödlökar, finhackade
- 3 vitlöksklyftor, hackade
- 6 Skogschampinjoner, rivna
- 1 mskTomatpuré
- 1 mskPaprikapulver
- 1,5 tskSpiskummin, nymalen
- 2 dlChilisås
- 1 burkkrossade tomater
- 2 mskcholula hot sauce
- Salt och svartpeppar
Till servering
- nachochips, eller pitabröd
- Nykokta majskolvar
- färsk koriander
Gör så här
Vad tycker du om receptet?
Jon Hansson är journalist med 40 år i yrket, skrivit tolv kokböcker innehållandes över 2500 recept, diplomerad sommelier, vin- och matfantast. Testar olika matnyttigheter, från mozzarella till kockknivar på Aftonbladet Plus. Skriver även för krogguiden White guide och Magasin måltid.