Fetaostbiffar med kyckling och tomat
25 min
Middagstips
En härlig kycklingrätt som du gärna kan servera med polenta eller ett gott surdegsbröd. Om du föredrar kyckling med skinn är det bäst att steka kycklingen i oljan först (med skinnsidan neråt) och sedan ha i all smaksättning.
Recept ur Samantha Santambrogio-Öberg nya kokbok Al dente.
25 min
45 min
1 h
45 min
35 min
40 min
35 min
30 min
40 min
35 min
1 h
25 min
20 min
30 min
40 min
35 min
35 min
40 min
1 h
45 min
1 h
30 min
35 min
25 min
45 min
1 h
45 min
35 min
40 min
35 min
30 min
40 min
35 min
1 h
25 min
20 min
30 min
40 min
35 min
35 min
40 min
1 h
45 min
1 h
30 min
35 min