Blodpudding med krispig kål och lingon

Foto: Helén Pe

Blodpudding med krispig kål och lingon

3,8 (12 röster)

Matsmarta onsdag

Skånsk blodkorv eller blodpudding? Det går bra med vilket som. Huvudsaken är att du steker den med goda grejer till, som krispig kål, lök och sötsyrligt äpple som här. Recept av Tareq Taylor ur kokboken Det goda livet.

Blodpudding med krispig kål och lingon

  • Ingredienser

  • 500 g blodpudding, eller blodkorv
  • 1 rödlök
  • 200 g rödkål
  • 1 äpple, rött
  • smör
  • salt
  • vitpeppar
  • Till servering

  • rårörda lingon

Gör så här

Av: 

Nina Kindbro

Till shoppen

LÄS VIDARE

Tareq Taylor: Små förändringar gör stor skillnad

ÄMNEN I ARTIKELN

Matsmarta onsdag

Recept

Husmanskost

Huvudrätter

Klimatsmart mat

Tareq Taylor

MER OM GODARE

Saffransrisotto med ljumma tomater och krispig fänkål

30 min

Plättar med salladslök och kimchimajonnäs

30 min

Friterad kyckling med currykräm

1 h