Ayla Canpunars pannacotta med tre olika toppings

4,1 (14 röster)

En len pannacotta uppskattas alltid till dessert. Servera med någon av matkreatören Ayla Canpunars goda toppingar med choklad, bär eller kaneläpplen så blir den helt perfekt.

– Pannacotta är den perfekta desserten, säger Ayla.

OBS! Tid tillkommer för pannacottan att stelna i kylen med 3 timmar eller över natten.

  • Pannacotta

  • 5 dl vispgrädde
  • 0.5 dl strösocker
  • 1 vaniljstång
  • 2.5 gelatinblad
  • Bärkompott

  • 7 dl frysta bär, gärna jordgubb och körsbär
  • 3 msk apelsinjuice
  • Rostad vit choklad

  • 100 g vit bakchoklad
  • 75 g rostade mandelspån
  • färska hallon
  • citronmeliss
  • Stekta kaneläpplen

  • 2 äpplen, röda
  • 20 g smör
  • 2 tsk kanel, malen
  • 1.5 msk honung
  • Chokladtopping

  • 100 g vit bakchoklad
  • 100 g mörk eller ljus bakchoklad

Gör så här

Toppa pannacotta med favoritsmakerna.
Toppa pannacotta med favoritsmakerna.

LÄS VIDARE