Markiz Taintons knep INNAN du steker kycklingen
Av: Aftonbladet
Publicerad:
Uppdaterad:
Uppdaterad:
Godare
Är du trött på torra kycklingfiléer? I videon visar Markiz Tainton ett smart knep för att få kycklingen extra saftig.
Gör det här innan du lägger kycklingen i stekpannan.
Markiz Taintons nya tv-program
Markiz Tainton var med i Sveriges Mästerkock 2014 och är i dag en älskad matkreatör och tv-kock. Nu är hon aktuell med ett eget program på tv-kanalen Godare. I serien bjuder hon bland annat på en krämig grön shakshuka, en pumpapasta med knaperstekt sidfläsk och flera lyxiga och enkla tapas.
– Sedan gör jag också fantastiska matvåfflor som man gör på kokosfett, rismjöl och kokosvatten.
Du kan också se programmen på Aftonbladet Mat & dryck. Häng med!
Foto: Godare
Enkla knepet för saftig och god kyckling.
Publicerad:
LÄS VIDARE
ÄMNEN I ARTIKELN
MER OM MAT & DRYCK
Så får du fryst fisk att smaka lika gott som färsk
Markiz Tainton: Så blir potatismos extra gott
Saffrans-och solrosröra till frasiga våfflor
Så enkelt kokar du ägg utan att de spricker
Vanliga missen många gör när de steker
Ärtröra med smak av basilika
Söt gurksallad med krispig kyckling
35 min
Smarta knepet när du saltat maten för mycket
Så gör du frasiga kokosvåfflor
Tricket som tar kryddorna till en ny nivå
Mandelröra med ricotta och mynta
Därför ska du aldrig riva vitlök
Knepet för dig som vill äta färskpotatis – året runt
Vad ska du laga i helgen? Fråga Markiz Tainton!
Här är Markiz härliga matresa
Markiz Taintons gröna shakshuka
30 min
Frasiga, matiga våfflor med crunchiga röror
45 min
Laga Markiz krämiga pasta
50 min
Vad ska du laga i helgen? Chatta med Markiz
Tapasfest med Markiz
2 h
Lyxa till maten med smörslungad potatis
Så gör du tomatsalsan som passar till allt
Få inspiration till helgens matlagning från chatten
Enkla knepet – så stänker det mindre från stekpannan
Så får du fryst fisk att smaka lika gott som färsk
Markiz Tainton: Så blir potatismos extra gott
Saffrans-och solrosröra till frasiga våfflor
Så enkelt kokar du ägg utan att de spricker
Vanliga missen många gör när de steker
Ärtröra med smak av basilika
Söt gurksallad med krispig kyckling
35 min
Smarta knepet när du saltat maten för mycket
Så gör du frasiga kokosvåfflor
Tricket som tar kryddorna till en ny nivå
Mandelröra med ricotta och mynta
Därför ska du aldrig riva vitlök
Knepet för dig som vill äta färskpotatis – året runt
Vad ska du laga i helgen? Fråga Markiz Tainton!
Här är Markiz härliga matresa
Markiz Taintons gröna shakshuka
30 min
Frasiga, matiga våfflor med crunchiga röror
45 min
Laga Markiz krämiga pasta
50 min
Vad ska du laga i helgen? Chatta med Markiz
Tapasfest med Markiz
2 h