Potatiskanapéer med sill, gräddfil – toppad med löjrom
35 min
Julen 2020
Strömming är finfint till högtider – här är två varianter. Fräsande nystekt eller gravad strömming med löjrom och cremè fraiche.
Det är ingen större skillnad mellan strömmingar och sillar så det går utmärkt att använda firrar från skånska och västkustska vatten till de här rätterna.
Tänk på att fisken ska gravas i 6–12 timmar!
35 min
30 min
1 h
15 min
30 min
2 h 20 min
20 min
45 min
10 min
45 min
1 h
45 min
1 h
1 h 15 min
20 min
15 min
35 min
4 h 5 min
4 h 45 min
40 min
35 min
30 min
1 h
15 min
30 min
2 h 20 min
20 min
45 min
10 min
45 min
1 h
45 min
1 h
1 h 15 min
20 min
15 min
35 min
4 h 5 min
4 h 45 min
40 min