Stephanie Johanssons långjästa fröfrallor
Recept av Stephanie Johansson
Det här är ett riktigt bra recept på frallor som inte kräver någon passning. Blanda ihop degen på kvällen och låt den jäsa över natten. På morgonen kan du njuta av saftiga frallor med lite seg och bubblig yta.
Recept ur boken ”Den som väntar på något gott...” av Stephanie Johansson, vinnare av ”Hela Sverige bakar”.
Enkla fröfrallor på bara 5 ingredienser
Ingredienser
- 3 g jäst
- 3 dl vatten
- 6 dl vetemjöl special
- 1 tsk honung
- 2 tsk flingsalt
- 1 dl solrosfrön
Gör så här
LÄS VIDARE
ÄMNEN I ARTIKELN
MER OM GODARE
Vinnarens bästa baktips
Sorbet på gurka och lime
20 min
Surdegsknäckebröd med emmer
1 h
Rågfralla på surdeg med russin och rågkli
30 min
Frasiga och snabba frukostfrallor utan jäsning





35 min
Grötfrallor med oväntad ingrediens





1 h

Krämig vegansk viltpanna
20 min
Kryddpepparstekt seitan med friterad brysselkål
1 h
Frukost med extra guldkant





20 min
Nytt Godare-magasin: Mat till julens alla fester

Fryst cheesecake med blåbär
20 min
Schnitzel på formbar vegofärs
45 min

Krämig blomkålspanna med smak av lime





20 min
Axfood och Urban deli lanserar nytt vegokött
Ljust lantbröd på surdeg





40 min
Se våra mest gillade recept
15 kladdkakor att fira kladdkakans dag med

Grekisk köttfärssås med spagetti





1 h
Så maxar du mellokvällen
5 goda rätter att laga i ugnen
Potatismos med brynt smör





30 min
Grillat kött från Tanzania
1 h 30 min
Somalisk falafel
50 min

Goda tångmoln – perfekta som snacks





10 min