Confiterade betor med ostronskivling
1 h
Lammspjäll med rödbetor, sparris och harsyrakräm – närproducerade och egenodlade råvaror efter säsong.
Med rena, fräscha och naturliga smaker från land och hav, från vinbärsbusken, trädgårdslandet och dikeskanten. Det kommer man väldigt långt på. Ända ut i vida världen. Det nya nordiska köket har satt Sverige och våra grannländer på den gastronomiska världskartan.
Av: Johan Gunnarsson
1 h
30 min
1 h 20 min
45 min
15 min
20 min
30 min
45 min
45 min
45 min
1 h 10 min
1 h 15 min
15 min
30 min
45 min
1 h
45 min
1 h
1 h 30 min
45 min
30 min
5 min
1 h
30 min
1 h 20 min
45 min
15 min
20 min
30 min
45 min
45 min
45 min
1 h 10 min
1 h 15 min
15 min
30 min
45 min
1 h
45 min
1 h
1 h 30 min
45 min
30 min
5 min