Stekpannebröd – glutenfritt och gott
Stekpannebröd – ett glutenfritt bröd som är riktigt enkelt att göra och där Tapiokamjöl ger ett härligt tuggmotstånd.
– Det här är min sambos favoritbröd, säger Fredrik Nylén.
8 portioner blir 8 bröd. Tapiokamjöl kan vara lite svårt att hitta i vissa affärer, men det går att köpa på flera ställen på nätet.
Recept ur Fredrik Nyléns bakbok ”Matbröd”.
Ingredienser
- 100 gtapiokamjöl
- 100 gmajsmjöl
- 1 tskbrödkryddor, malda
- 0,5 tskBikarbonat
- 0,5 tskSalt
- 3 dlgräddfil
Gör så här
Vad tycker du om receptet?
Fredrik Nylén
Fredrik Nylén kan det där med bakning. Redan 2013 var han med i “Hela Sverige bakar”, i dag skriver han kokböcker, är fotograf och driver den framgångsrika bloggen Fredriks fika hemma från köket i Hofors. Fredrik är utbildad kock och här på Godare delar han med sig av recept på knapriga småkakor, doftande bröd och smarriga desserter.
Visa 23 recept