Kimchiris med stekt ägg
Kimchiris gör du på överblivet kallt ris. En perfekt rätt för att minska på matsvinnet.
Här visar Godare-profilen Filip Poon hur du lagar den enkla men goda rätten.
– Syrlig, umami och lite hetta. Ni måste testa att göra den här, säger Filip.
Kimchiris
Ingredienser
- 1 gul lök, finhackad
- 1 msk ingefära, finhackad
- 2 vitlöksklyftor, skivade
- 6 dl kokt ris, gärna från dagen innan
- 2 dl kimchi, hackad
- 0.5 msk gochujang
- 2 ägg
Topping
- finhackad nori
- 2 salladslökar, tunt skivade
Gör så här
LÄS VIDARE
ÄMNEN I ARTIKELN
MER OM GODARE
Filip Poons enkla chokladtryfflar





30 min
Hasselbackspotatis med biff och rödvinssås





1 h
Filip Poon: Tre härliga tortillawraps





45 min
Koka ris – så blir det helt perfekt
Pappardelle pasta med krämig kantarellsås





30 min
Se våra mest gillade recept
Filip Poons hemlighet till godaste räkmackan
Filip Poons juliga revbensspjäll





2 h 30 min
Krispig kyckling teriyaki med ris





45 min

Här lagar Filip Poon sin absolut bästa kebab





30 min
Teriyakisås på bara fyra ingredienser
Filip Poons vodka penne – snabbt och smarrigt





25 min

Fish tacos med asiatiska smaker





45 min
Supergoda stekta nudlar





30 min
Filip Poons goda cheesecake





25 min
Så gör du Filip Poons goda kladdkakebrownie





45 min