Spenat och valnötsrisoni

Spenat och valnötsrisoni med kyckling

3,5 (31 röster)

Middagstips

Spenat och valnötsrisoni – ett recept recept med värme från Italien. Citronetta sätter härlig smak på den här goda rätten. Skölj risonin efter att den kokat, den släpper ifrån sig mycket stärkelse och kan bli kladdig annars.

Spenat och valnötsrisoni

  • Ingredienser

  • Örtcitronette

  • 1 kruka basilika
  • 2 msk pressad citron
  • 3 msk olivolja
  • 0.5 krm peppar
  • 1 tsk salt
  • Kyckling

  • 8 kycklinglårfiléer
  • 1 dl parmesan, grovriven
  • 8 blad basilika
  • salt och svartpeppar
  • 1 msk olja
  • tandpetare
  • Spenat- och valnötsrisoni

  • 2.5 dl risoni
  • 1 dl valnötter, hackade
  • 1 rödlök
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 msk olivolja
  • 1 påse babyspenat
  • salt och svartpeppar

Gör så här

Av: 

Aftonbladet

Till shoppen

LÄS VIDARE

Pasta med kyckling, broccoli och citron

ÄMNEN I ARTIKELN

Middagstips

Recept

Huvudrätter

Italiensk mat

Pastarecept

MER OM GODARE

Omelettmuffins på rester

Veckans godaste kyckling

1 h

Lyxig hummerpasta

1 h