Spenat och valnötsrisoni med kyckling

Av Godare

(31)

Vad tycker du?

Spenat och valnötsrisoni med kyckling

Spenat och valnötsrisoni – ett recept recept med värme från Italien. Lägg upp spenatrisonin på tallrikar, lägg kycklingen ovanpå och toppa med örtcitronetten och lite riven parmesan.

Spenat och valnötsrisoni

Ingredienser

Örtcitronette

  • 1 krukabasilika
  • 2 mskPressad Citron
  • 3 mskOlivolja
  • 0,5 krmPeppar
  • 1 tskSalt

Kyckling

  • 8 kycklinglårfiléer
  • 1 dlparmesan, grovriven
  • 8 bladbasilika
  • Salt och svartpeppar
  • 1 mskolja
  • tandpetare

Spenat- och valnötsrisoni

  • 2,5 dlrisoni
  • 1 dlvalnötter, hackade
  • 1 rödlök
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 mskOlivolja
  • 1 påsebabyspenat
  • Salt och svartpeppar

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Spenat och valnötsrisoni med kyckling