Spenat och valnötsrisoni
Spenat och valnötsrisoni

Spenat och valnötsrisoni med kyckling

3,5 (31 röster)

Middagstips

Spenat och valnötsrisoni – ett recept recept med värme från Italien. Citronetta sätter härlig smak på den här goda rätten. Skölj risonin efter att den kokat, den släpper ifrån sig mycket stärkelse och kan bli kladdig annars.

Spenat och valnötsrisoni

arrow downarrow up
  • Ingredienser

  • Örtcitronette

  • 1 kruka basilika
  • 2 msk pressad citron
  • 3 msk olivolja
  • 0.5 krm peppar
  • 1 tsk salt
  • Kyckling

  • 8 kycklinglårfiléer
  • 1 dl parmesan, grovriven
  • 8 blad basilika
  • salt och svartpeppar
  • 1 msk olja
  • tandpetare
  • Spenat- och valnötsrisoni

  • 2.5 dl risoni
  • 1 dl valnötter, hackade
  • 1 rödlök
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 msk olivolja
  • 1 påse babyspenat
  • salt och svartpeppar

Gör så här

Av: Aftonbladet

Laddar ...

LÄS VIDARE

MER OM MAT & DRYCK