Ravioli all’uovo – Lotta Lundgrens recept

Av Godare

(28)

Vad tycker du?

Ravioli all’uovo – Lotta Lundgrens recept

Ravioli all’uovo – hemgjord ravioli med ostblandning av ricotta, salviablad och parmesan. Slå såsen över raviolin, strö på pinjenötter, riv över svartpeppar och servera omedelbart.

Recept från boken ”Laga mig” av Lotta Lundgren.

Ravioli all’uovo,

Ingredienser

  • 5 dlVetemjöl, Tip 00. Eller hälften vetemjöl och hälften durumvetemjöl
  • 1,5 krmSalt
  • 2 ägg
  • 1 Äggula
  • 1,5 mskolivolja
  • 1 mskVatten

Fyllning

  • 100 gparmesan
  • 250 gricotta
  • 6 äggulor, kylskåpskalla

Sås

  • 30 gsmör
  • 10 salviablad
  • 1 dlpastavatten
  • 1 dlparmesan

Servering

  • pinjenötter, rostade

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Ravioli all’uovo – Lotta Lundgrens recept

Ämnen

Läs vidare