Saltbakad morot med hovmästarsås

(18)

Vad tycker du?

Saltbakad morot med hovmästarsås

Hoppa över laxen i år – och bjud på saltbakad morot med hovmästarsås. Rätten förbereder du dagen innan, morötterna behöver ligga i lagen och dra i 12 timmar. Recept av Kocklandslaget.

Saltbakad morot med ljuvlig hovmästarsås.

Ingredienser

  • 3 Morötter, stora
  • 1 dlgrovsalt

Lagen

  • 1 dlÄttika 10% Dunk
  • 1 dlSocker
  • 1 tskSalt
  • 2 dlVatten
  • 1 krukadill
  • 10 stVitpepparkorn
  • 2 lagerblad

Servera med

  • 2 dlhovmästarsås

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Saltbakad morot med hovmästarsås