Chips med löjromsdipp

Av Anna Wendt

(27)

Vad tycker du?

Chips med löjromsdipp

Krispiga chips toppade med löjrom, crème fraiche och gräslök är något av det enklaste – och lyxigaste – du kan bjuda på i snacks-väg.
”Ett enkelt och gott tilltugg som dessutom är väldigt vackert att servera”.
Receptet passar bra till 4-6 bufféportioner.

Löjromsdipp med chips.

Ingredienser

  • 1 påseLantchips
  • 2 dlCrème fraiche
  • 80 glöjrom, eller annan rom
  • 0,5 citron, rivet skal
  • 1,5 mskrödlök, finhackad
  • 1,5 mskgräslök, finhackad

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Chips med löjromsdipp

Anna Wendt

Anna Wendt jobbar som kreativ stylist och skribent med fokus på mat.