Larb med vegofärs

Av Nina Kindbro

(2)

Vad tycker du?

Larb med vegofärs

Larb med vegofärs – Den här rätten åt jag första gången i Thailand, fast med kyckling. Jag blev kär direkt, det var så löjligt gott, säger Jessica Frej. Recept ur Jessica Frejs kokbok Jessicas vegomiddagar hur lätt som helst.

Larb.

Ingredienser

  • 400 gVegofärs Kfp
  • Rapsolja
  • 2 rödlökar
  • 2 mskljus japansk soja
  • 2 Lime
  • 1 chili, hackad
  • 1 dlmynta, hackad
  • 1 dlKoriander, hackad
  • salladsblad
  • 4 portionerris

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Larb med vegofärs

Nina Kindbro

Nina Kindbro är reporter och redaktör på Godare. Hon har arbetat på Aftonbladet sedan 2002 med featureämnen som mat, heminredning, trädgård och hundar. Nina skapar ständigt nya recept och hittar sin matinspiration främst från Italien och Japan. Utbildning: Poppius fackpresskurs, litteraturvetenskap på Stockholms universitet och RMI Berghs tidningsdesign och detaljtypografi. Före sin tid på Aftonbladet drev Nina eget företag inom reklam och formgivning.