Mexikansk streetfood – majssallad!
Mexikansk streetfood – majssallad!

Mexikansk majssallad med kyckling

4,2 (5 röster)

Grillade majskolvar penslade med majonnäs, rullade i ost och toppade med chiliflakes och koriander. Majs eloté är en klassiker på mexikanska streetfood-scenen.

– Det här är min favorit till grillat eller bara som den är med kyckling i, säger Sofia Henriksson.

Mexikansk majssallad med kyckling

  • Ingredienser

  • 3 burkar majs
  • 2 majskolvar, förkokta
  • 150 g fetaost
  • 1 kruka koriander
  • 1 tsk chiliflakes
  • 450 g kycklinglårfilé
  • 2 msk majonnäs
  • 2 lime, saften
  • salt och svartpeppar, att krydda med
  • 2 msk rapsolja, att steka i

Gör så här

LÄS VIDARE