Panerad rödspätta med dillsås och potatis

Av Godare

(6)

Vad tycker du?

Panerad rödspätta med dillsås och potatis

Den här rödspättan har fått en härligt knaprig panering. Servera med nykokt potatis och en kall sås smaksatt med dill, citron och senap. En riktig vardagsfavorit som hela familjen kommer att uppskatta.

Rödspätta med god panering.

Ingredienser

  • 800 gPotatis

Rödspätta

  • 600 gRödspättafiléer
  • 1 krmSalt
  • 1 krmSvartpeppar, mald
  • 1 dlVetemjöl
  • 1 ägg
  • 2 dlStröbröd
  • 1 mskOlivolja
  • 1 mskSmör

Dillsås

  • 1 dlMatlagningsyoghurt
  • 1 dlCrème fraiche
  • 2 mskMajonnäs
  • 1 tskSenap
  • 1 mskPressad citronsaft
  • 0,5 krukadill
  • Salt
  • Svartpeppar

Till servering

  • 0,5 citron, i klyftor

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Panerad rödspätta med dillsås och potatis

Ämnen