Paolos pizza med taleggio och mozzarella
1 h 20 min
– I Sverige har vi väldigt fina musslor som vi använder alldeles för lite i vår matlagning. Här kommer en elegant pastarätt som är lite extra spännande tack vare den krämiga blandningen av bland annat mandel, vitlök och persilja, tipsar Paolo Roberto.
Recept ur boken Paolo Robertos italienska kök - mat från gudarnas stig (Bonnier Fakta) Foto: Anna Huerta.
Av: Aftonbladet
1 h 20 min
1 h
40 min
30 min
40 min
45 min
40 min
1 h 15 min
1 h
1 h
45 min
30 min
20 min
30 min
30 min
30 min
30 min
20 min
30 min
30 min
30 min
30 min
1 h 20 min
1 h
40 min
30 min
40 min
45 min
40 min
1 h 15 min
1 h
1 h
45 min
30 min
20 min
30 min
30 min
30 min
30 min
20 min
30 min
30 min
30 min
30 min