Muminprylarna du inte får missa

Allt för dig som älskar Mumin

Kommersiell text, innehåller annonslänkar

Kommersiell text (läs mer här)

Mumin är trendigare än någonsin och för dig som samlar finns det många fina köksprylar att investera i.

Här hittar du 8 fina tips – du har väl inte missat årets nya mugg?

Muminmugg – Lilla My på ängen

Lilla My, den alltid så sorglösa och modiga lilla figuren ur Tove Janssons älskade sagor om Mumintrollen, ligger här på en äng och tittar upp på en komet som närmar sig Mumindalen. Lilla My är orädd till sin natur och tar dagen som den kommer, nyfiket kikar hon upp mot kometen. Nyaste motivet i samlingen, som finns som tallrik, skål och mugg – förboka ditt ex redan nu hos Cervera här!

Muminmugg – Stinky i farten

Stinky är ändå rätt snäll för att vara Mumindalens skurk. När en hund har tagit Muminmammans väska kommer Stinky till räddning och jagar efter hunden tills den släpper väskan. Muminmamman får tillbaka sin väska och lugnet kan återigen lägga sig över Mumindalen. Nytt motiv i samlingen, här som skål, mugg och tallrik. Förboka hos Cervera redan nu – läs mer här!

Muminmugg – Månsken i snön

Muminmuggen för vintern 2021 – Månsken i snön – har en illustration som visar mumintrollet som vaknar av att månen lyser rakt in i ansiktet och han kan inte somna om. Invirad i sin morgonrock tittar Mumintrollet, Lilla My och Too-Ticki på när Snöhästen galopperar bort i snön.
Köp den från Nordic Nest här!

Hinzaväska med muminmotiv

Den populära Hinzaväskan i hårdplast är perfekt till storhandlingen, källsorteringen, en tur på stan eller trädgården. Finns i flera färger med olika muminmotiv. Läs mer och köp den hos Cervera här!

Mumin-te

Fin plåtburk med Muminmamman som motiv som är fyllt med härligt svart te från Teministeriet med smak av äpple och solrosblomma. Köp hos Cervera här!

Muminkanna

Porslinskanna som är perfekt för mjölk eller vaniljsås. Kannan pryds av motivet En eftermiddag i salongen, Muminmamman stickar medan Mumintrollet läser en bok. Köp den hos hos Cervera!

Vattenflaska

Genomskinlig vattenflaska i BPA- och ftalatfri plast med ett svart muminmotiv och matchande svart kork, från RIG-TIG. Läs mer och köp hos Åhléns här!

Mumin Äppelcider

En trevlig gå-bort-present och ett gott dryckesalternativ på middagsbordet. Den alkoholfria äppelcidern är tillverkad i Älvsbyn med vatten från Älvsby Källa och innehåller bara naturliga aromer och färger. Läs mer och köp den hos Cervera här!

Muminskål Mumintrollet

Muminskål där vi kan se en mycket liten marsian som gått vilse. I radion varnar man för ett flygande tefat som närmar sig land. Tefatet landar överraskande i muminfamiljens trädgård och mumintrollet bestämmer sig för att gömma den vilsegångna marsianen, som även är efterlyst av polisen.
Köp skålen hos Cervera här – just nu 30 % rabatt!

Bakskål med Muminfigurer

Rymlig skål med olika Muminfigurer runt omkring. Gummiring i botten ser till att skålen inte glider när du vispar eller bakar.
Köp den hos Åhléns här!

Termosmugg

Smart termosmugg som du öppnar och stänger med ett enda klick. Fint Muminmotiv med vintrigt tema. Håller dryck både kall och varm i flera timmar. Köp den hos Nordic Nest här!

Mumin Emaljmugg

Emaljerad stålmugg med mysigt Muminmotiv. Muggen är tillverkad i slitstark kolstål med en dubbel beläggning av emalj, vilket gör den hållbar, funktionell och lätt.
Köp den hos Cervera här!

Mumin Serveringsbräda

Serveringsbräda/skärbräda med motiv av Mumintrollet och hans vänner. Olika mönster på varje sida gör att du enkelt kan variera brädans utseende eller matcha inredningen. Skärbrädan har en matt melaminyta, är handgjord i björk och tål diskmaskin.
Köp den hos Nordic nest här!

Vill du ha fler tips på Muminprylar?

Här hittar du hela utbudet hos Cervera – hitta dina favoriter här!


Publisert:

Aftonbladet

/

Mat & Dryck

/

Kommersiell text (läs mer här)

LÄS VIDARE

Snygga kaffekoppar och muggar

ÄMNEN I ARTIKELN

Kommersiell text (läs mer här)

MER OM GODARE

Kommersiell text, innehåller annonslänkar

Julklappar till köket - 9 tips att ge bort i julklapp

Kommersiell text, innehåller annonslänkar

Allt om populära serviserna – 8 köptips

Kommersiell text, innehåller annonslänkar

Fynda praktiska kökstillbehör på rea

Kommersiell text, innehåller annonslänkar

Smarta juicepressar för goda drycker

Kommersiell text, innehåller annonslänkar

Tårtfat – snygga serveringstips