Lyxig förrätt med råraka med hummerröra
En frasig och krämig förrätt som blir perfekt start på en läcker 3-rättersmiddag.
– Ett lyxigt, men relativt enkelt recept som går bra att förbereda, säger kocken Mattias Larsson.
Råraka med hummerröra och frisk fänkål
råraka
- 350 g fast potatis
- salt
- smör
Hummerröra
- 2 kokta humrar, urtagna
- 1 gul lök
- 4 msk majonnäs
- 0.5 fänkål
- 1 msk citronjuice
- salt
Till servering
- dill
Gör så här
Följ Godare på Instagram – klicka här
LÄS VIDARE
MER OM GODARE
Bjud på Larssons lyxiga nyårsmeny
Ostfylld råraka med löjrom, räkor, löksallad och crème fraiche





30 min
Oxfilé och krämig potatisgratäng med cheddarost





1 h 10 min
Chatta om recept och tips på julens mat
Sotad sparris med kryddig smetana, brynt smör och ägg





25 min
Kockens smarta knep för krämigare äggröra
Janssons frestelse – krämig och varm





1 h
Kockens guide till godaste fläskköttet
Tre måsten du ska ha koll på när du steker kyckling
Räkor – så vet du vilka du ska välja
Lyxa till pizzan





2 h
Så steker du extra god kyckling





30 min
Knepet med färsen för den bästa hamburgaren





45 min

Så steker du den perfekta oxfilén





40 min
Torka, rosta och njut!
Grön sparrissoppa





40 min
Hängmörat kött – så påverkar det smaken
Bjud på romantisk meny till alla hjärtans dag
Kommersiell text, innehåller annonslänkar
Våffeljärn för frasiga våfflor – fina köptips
Kockens guide till rätt köttfärs
Så gör du läckra chips hemma
Nötkött – så tillagas det på bästa sätt

”Painpizza” med ricotta, fänkål och oliver





1 h 10 min
Oxfilé med baconstekt savoykål





1 h 40 min