Linguini med broccoli och parmesan

Av Godare

(8)

Vad tycker du?

Linguini med broccoli och parmesan

Råstekt broccoli är en delikatess enligt Sara Begner. Det går inte att byta ut färsk mot fryst här, då blir det något helt annat. Små fina buketter får smak från vitlöken och stekyta av olivoljan, och binds ihop med parmesan och lite kokvatten från pastan. Det är så enkelt och så gott.
Recept ur Saras kokbok ”Laga lunch på typ 4 minuter”.

Linguini med broccoli och parmesan

Ingredienser

  • 250 glinguini
  • 1 broccoli
  • 3 mskolivolja
  • 2 vitlöksklyftor, krossade
  • 0,5 röd chili, hackad
  • Salt och svartpeppar
  • 3 dlfärskriven parmesan

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Linguini med broccoli och parmesan