Smördegspuffar med löjrom
Foto: Stefan Jerrevång
Smördegspuffar med löjrom

Smördegspuffar med löjrom

3,9 (9 röster)

Smördegspuffar med löjrom – löjrom är aldrig fel och speciellt inte till crème fraiche och västerbottenost. De här snittarna är goda, snygga och lätta att göra och perfekta att servera till fördrinken. Passar sig bäst till vitt vin eller champagne.

Smördegspuffar med löjrom

arrow downarrow up
  • Ingredienser

  • 1 paket smördeg
  • 100 g löjrom kalix
  • 1 dl crème fraiche
  • 1 rödlök, finhackad
  • 1 dl riven västerbottenost
  • dill
  • salt
  • nymald svartpeppar
  • 1 ägg, vispat
  • rivet citronskal

Gör så här

Av: Clara Öhrn

LÄS VIDARE

MER OM MAT & DRYCK