Ingredienser
Fyllning
- 2 mskOlivolja
- 2 lökar, gula, skalade och finhackade
- 2 vitlöksklyftor, skalade och finhackade
- 1 tskOregano, torkad
- 1 butternutpumpa, ca 750 g, skalad och urkärnad
- 0,5 tskKanel, malen
- 100 gSpenat, eller mangold, endast bladen, grovhackade
- 1 knippebladpersilja, liten
- 2 mskcitron, pressad saft
- 300 gFetaost, smulad
- Flingsalt
- svartpeppar
Pensling
- 2 ägg
- 1 dlNaturell yoghurt
- 4 mskOlivolja, eller smält smör
- 1 mskSesamfrön, svarta och vita eller svartkumminfrön, att strö över
Övrigt
- 9 filodegsark, eller yufkaplattor
Till servering
- russin
- morotsremsa
- mâchesallat
- mungbönsgroddar
- vindruvor
- sesamfrön