Stekt gös i all sin enkelhet.

Foto: Thinkstock

Gös – så steker du den goda fisken

4,6 (9 röster)
Middagstips

Gös – har man en riktigt god fisk behöver man inte krångla till det så mycket. Stek gösen i smör, gärna brynt och servera med en sallad och kokt potatis. Gott, snabbt och enkelt.

Recept

Fiskrecept

Stekt gösfilé

  • Ingredienser

  • 700 g gösfilé, cirka
  • 50 g smör
  • 2 tomater, stora
  • 150 g blandad sallad
  • 1 gul paprika
  • 1 citron, i skivor
  • 700 g potatis

Gör så här

  • Nina Kindbro
    Nina Kindbro

Aftonbladet

/

Mat & Dryck

/

Middagstips

LÄS VIDARE

Citrusstekt lax

ÄMNEN I ARTIKELN

MER OM MAT & DRYCK

Stekt ankbröst med äppelsås och stekt endiv

Stekt piggvar med brynt smör och örtolja

40 min

Veckans helgtips: Kycklingschnitzel – frasig, saftig och god

30 min