Andréa Brändström

Av Andréa Brändström

Brownie med hallonmousse, chokladfluff och maränger

Av Andréa Brändström

(2)

Vad tycker du?

Brownie med hallonmousse, chokladfluff och maränger

Älskade, goda, lyxiga brownies! I det här avsnittet av ”Festligare Fika” med Andréa Brändström visar hon en tunnare variant av brownies med chokladfluff, hallonmousse och randiga maränger.

1 portion ger cirka 12–15 brownies.

Ingredienser

Browniebotten

  • 120 gsmör
  • 120 gMörk choklad
  • 1,5 dlStrösocker
  • 1,5 dlmuscavadosocker, ljust
  • 1 tskVaniljsocker
  • 2 ägg
  • 3 dlVetemjöl
  • 2 mskkakao
  • 1 krmsalt

Chokladfluff

  • 75 gChoklad
  • 150 gvispgrädde

Hallonmousse

  • 250 gfrysta hallon, tinade
  • 1 dlgelésocker
  • 2 dlvispgrädde

Maränger

  • 4 äggvitor
  • 2,5 dlStrösocker
  • pastafärg

Dekoration

  • färska hallon
Festliga brownies med hallonmousse, chokladfluff och maränger.

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Brownie med hallonmousse, chokladfluff och maränger

Andréa Brändström

Andréa Brändström

Andréa Brändström älskar att baka – allt från klassiska sockerbullar till fantastiskt detaljrika tårtor. Hon är bakkreatör, bakboksförfattare och vinnare av ”Hela Sverige bakar”. I programmet ”Festligare fika” bjuder hon på recept som passar både nybörjaren och den som vill utmana sig i sin bakning.

Visa 20 recept