Brisket serverat med majsbröd
Foto: BJÖRN LINDAHL
Brisket serverat med majsbröd

Majsbröd med honungssmör

3,3 (6 röster)

Bakrecept

Majsbröd eller corn bread är en riktig klassiker på amerikanska middagsbord.
Servera med ett smarrigt honungssmör.
Recept från restaurang Low and slow.

Majsbröd med honungssmör

arrow downarrow up
  • Ingredienser

  • 2.5 dl mjölk
  • 2 ägg
  • 1.5 tsk citron
  • 160 ml socker
  • 0.5 tsk bakpulver
  • 0.5 tsk salt
  • 2.5 dl majsmjöl
  • 2.5 dl mjöl
  • 2 msk polenta, grov
  • 120 g smör
  • Honungssmör

  • 250 g smör
  • 0.5 dl honung
  • flingsalt

Gör så här

LÄS VIDARE

MER OM GODARE