Gelédessert gjord på gelégodis
Se hur du enkelt får till den proffsiga effekten
Gelégodisar kan du enkelt förädla om till en lekfull dessert. Här är ett snitsigt knep på hur du får till ett festligt utseende på sötsaken som går hem hos stora som små.
Enkelt och lättlagat – precis som man vill ha det!
Gelédessert gjord på gelégodis
Tid tillkommer för att få desserten att stelna.
Ingredienser
- 500 g gelégodis, grönt
- 500 g gelégodis, rött
- 1 dl vatten
- 2 dl grädde, eller 4 dl
Till garnering
- pressad citronsaft
- socker
- jordgubbar
- mynta
Gör så här
LÄS VIDARE
ÄMNEN I ARTIKELN
MER OM GODARE
Så gör du enkelt festliga chokladskålar
Glassbakelse med krispigt chokladskal





30 min
Artikeln innehåller annonslänkar
8 festliga dekorationer till sommarfesten
Minihamburgare av sockerkaka





Krispiga pastasnacks





30 min
Klassisk räkcocktail med örtsås





30 min
Baka blåbärscheesecake utan ugn





45 min
Så väljer du godaste drycken till påskmaten
Sarah tipsar om 5 våriga roséviner
Kommersiell text, innehåller annonslänkar
7 smarta picknickfiltar till sommarhänget
Spektakulära smörgåstårtor i sommar
Kommersiell text, innehåller annonslänkar
Fina picknickglas i hårdplast – 8 köptips

Knepet som lyfter smaken på vegansk mat
Artikeln innehåller annonslänkar
Fina dukar som uppgraderar dukningen – 9 köptips
Bästa chardonnay-vinerna just nu
Här är kändisen som flest vill ha till påskbordet
Artikeln innehåller annonslänkar
Perfekta bröllopspresenter – under 1000 kr

Knepet som kan göra landslaget till vinnare
Snabb chokladfudge på tre ingredienser
20 min

Krämig blomkålspanna med smak av lime





20 min

Fryst cheesecake med blåbär
20 min
Schnitzel på formbar vegofärs
45 min
Frasig sockerstekt skrei med änga mat
40 min

Krämig vegansk viltpanna
20 min