Nudlar med viltskav och svamp
Nudlar med viltskav och svamp

Nudlar med viltskav och svamp

3 (4 röster)

Nudlar med viltskav – asiatiska smaker på viltkött från svenska skogar.
Finhacka viltskav och svamp riktigt smått, det ger mycket smak. Använd gärna en soja med lite mindre salt. Recept ur ”Göra gott” av Malin Landqvist och Victoria Voss.

Nudlar med viltskav och svamp

  • Ingredienser

  • 240 g viltskav
  • 300 g munggroddsnudlar, bovetenudlar eller glasnudlar
  • 1 msk rapsolja
  • 250 g champinjoner
  • 10 sockerärter
  • 2 msk rapsolja
  • 0.5 tsk chiliflakes
  • 7 g honung
  • 1 krm salt
  • 1 dl japansk soja
  • 1 dl vatten
  • Till servering

  • rostade sesamfrön

Gör så här

LÄS VIDARE