Nudlar med viltskav och svamp
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Nudlar med viltskav och svamp

Nudlar med viltskav och svamp

3 (4 röster)

Nudlar med viltskav – asiatiska smaker på viltkött från svenska skogar.
Finhacka viltskav och svamp riktigt smått, det ger mycket smak. Använd gärna en soja med lite mindre salt. Recept ur Göra gott av Malin Landqvist och Victoria Voss.

Nudlar med viltskav och svamp

arrow downarrow up
  • Ingredienser

  • 240 g viltskav
  • 300 g munggroddsnudlar, bovetenudlar eller glasnudlar
  • 1 msk rapsolja
  • 250 g champinjoner
  • 10 sockerärter
  • 2 msk rapsolja
  • 0.5 tsk chiliflakes
  • 1 tsk honung
  • 1 krm salt
  • 1 dl japansk soja
  • 1 dl vatten
  • Till servering

  • rostade sesamfrön

Gör så här

Av: Nina Kindbro

Laddar ...

LÄS VIDARE

MER OM MAT & DRYCK