Chokladmaränger – läckert söta och sega
1 h 30 min
Recept
Det här är spröda, marängliknande kakor av fransk härkomst som helst ska ätas samma dag de bakas. Blir det några över kan de ligga på vänt i frysen.
Tips! Vill du göra det ännu enklare? Använd färdigköpt nötkräm i stället för smörkräm. Smaksätt den med lite extra kakao och kaffepulver.
1 h 30 min
30 min
30 min
1 h 20 min
1 h
1 h 30 min
1 h
30 min
15 min
40 min
45 min
25 min
40 min
1 h 30 min
40 min
15 min
15 min
1 h 15 min
15 min
45 min
1 h
2 h 20 min
1 h 30 min
30 min
30 min
1 h 20 min
1 h
1 h 30 min
1 h
30 min
15 min
40 min
45 min
25 min
40 min
1 h 30 min
40 min
15 min
15 min
1 h 15 min
15 min
45 min
1 h
2 h 20 min