Pasta med rostad blomkål och parmesan
Foto: Thinkstock
Pasta med rostad blomkål och parmesan

Pasta med rostad blomkål och parmesan

3,7 (194 röster)

Pasta med rostad blomkål och parmesan – god, billig, vegetarisk och dessutom otroligt god. Det här kan bli en riktig vardagsfavorit. Rostad blomkål får en helt annan smak än när du kokar den och parmesanost och citron sätter extra piff.

Pasta med rostad blomkål

arrow downarrow up
  • Ingredienser

  • 800 g blomkålshuvud
  • 5 vitlöksklyftor
  • 1 citron, rivet skal och pressad saft
  • 50 g smör
  • 2 krm chiliflakes
  • salt och svartpeppar
  • 4 portioner pasta
  • 100 g parmesan

Gör så här

Av: Nina Kindbro

Foto: Thinkstock
Pasta med chorizo i tomatsås

LÄS VIDARE

MER OM MAT & DRYCK