Mörk chokladglass
40 min
Efterrätter - Recept på goda desserter
Kokosglass. I Thailand använder man kokosmjölk på samma sätt som vi använder grädde i Sverige. I det här receptet används både och vilket ger en len och fin kokossmak. Recept ur Super tasty thai av Wichudaporn Chaiyasaeng.
Tid i frysen tillkommer till tillagningstiden. Utan glassmaskin, cirka 4 timmar.
40 min
30 min
20 min
3 h 20 min
15 min
30 min
2 h
1 h 10 min
20 min
10 min
20 min
20 min
20 min
1 h 15 min
1 h 30 min
4 h 15 min
20 min
15 min
1 h
10 min
40 min
30 min
20 min
3 h 20 min
15 min
30 min
2 h
1 h 10 min
20 min
10 min
20 min
20 min
20 min
1 h 15 min
1 h 30 min
4 h 15 min
20 min
15 min
1 h
10 min