Så gör du en perfekt pannacotta
Ayla Canpunars bästa tips för att lyckas
En perfekt pannacotta ska vara krämig, len och ha en riktigt god vaniljsmak.
– Det är den ultimata desserten, säger Ayla Canpunar som här ger sina fyra bästa tips på hur du lyckas.
För Godare-profilen Ayla Canpunar är en krämig pannacotta den perfekta desserten när du ska ha middagsbjudning.
Den är klar på under 10 minuter och går att variera i oändlighet med olika toppings. Som en sötsyrlig bärkompott. Smält choklad. Eller goda smörstekta kaneläpplen.
– Man kan dessutom förbereda pannacottan kvällen innan, in i kylen och så är det bara att ta fram den när det är dags att servera, säger hon.
I klippet visar hon:
- Hur du får den bästa vaniljsmaken
- När du helst ska ha i vaniljfröna
- Hur du undviker att gelatinet skär sig
- Hur du får pannacottan krämig och len
– Snälla, testa det här. Ni kommer inte att ångra er, säger hon.