8 härliga dekorationer till sommarfesten

Publicerad 2022-06-15

Artikeln innehåller annonslänkar

Grillfest, midsommarfest eller kanske möhippa? De här fina festdekorationerna kommer helt klart lyfta partystämningen.

Serpentiner och girlanger i all ära. Men ibland vill man dekorera lite mera. Ta inspiration av dessa dekorationer och piffa till uteplatsen, balkongen eller trädgården för din nästa bjudning. Oavsett om det är en möhippa, fest eller en intim middag kommer de här dekorationerna bli pricken över i:et.

Murgröna

Lägg en härligt grön och snirklig murgröna längs med bordet. Stick gärna in riktiga plockblommor för extra effekt. Läs mer och köp hos Lagerhaus här! (Annons)

Partyskyltar

Visa dina gäster vart de ska. Med de här roliga och snygga skyltarna blir det glasklart var partyt och dansen ska hållas. Läs mer och köp hos Lagerhaus här! (Annons)

Somriga vaser

Ljuvligt söta vaser med blomtryck designade av Rikke Jacobsen. Vaserna passar perfekt till dukningen och kommer i ett set om tre. Läs mer och köp till kampanjpris hos Nordic Nest! (Annons)

Ljusslinga

Lys upp sommarkvällarna med fina ljusslingor. Den här ljusslingan är solcellsdriven och har tio vackra rökfärgade höljen över lamporna. Läs mer och köp till kampanjpris hos Jotex här! (Annons)

Ballonger

Ingen fest utan ballonger! De här ballongerna är snyggt kromade och kommer i 10-pack. Knyt dem på ett snöre och häng upp dem i taket för wow-faktor. Läs mer och köp hos Lagerhaus här! (Annons)

Neonskylt

En neonskylt kommer bli partyts givna selfie-spot. Skylten är gjord för utomhusbruk och skriver ut texten Party. Läs mer och köp till kampanjpris hos Jotex här! (Annons)

Griffelskyltar

Vankas det buffé? Då kan det vara härligt för gästerna att veta vad det är för godsaker som dukats upp. Ett hett tips är att även skriva ut allergener, exempelvis ”innehåller nötter” så vet alla gäster vad de kan välja. Griffelskyltarna sälj i 4-pack och kan köpas hos Partykungen här (annons).

Disco

Ta med dig festen ut med den här portabla högtalaren med en inbyggd discokula. Given succé oavsett fest! Läs mer och köp hos Partykungen här! (Annons)


LÄS VIDARE