Krydda upp brysselkålen med asiatiska smaker.
Foto: Thinkstock
Krydda upp brysselkålen med asiatiska smaker.

Brysselkål – med asiatiska smaker

3,7 (10 röster)

Brysselkålen brukar dela folket i två läger. Den ena halvan som älskar de små kålhuvudena och den andra som avskyr dem. Men nu ska vi få över motståndarna på vår sida. Brysselkål med asiatiska smaker och sesamfrön kan ingen motstå.

Stekt brysselskål med asiatisk touche

arrow downarrow up
  • Ingredienser

  • 500 g brysselkål
  • 2 msk olivolja
  • 1 vitlöksklyfta
  • 5 msk japansk soya
  • 1 msk flytande honung
  • 1 msk balsamvinäger
  • 1 msk sesamfrön, rostade

Gör så här

Av: Nina Kindbro

LÄS VIDARE

MER OM MAT & DRYCK