Skippa kål på burk - gör din egen rödkål, både snabbt och enkelt.
Foto: Björn Lindahl
Skippa kål på burk - gör din egen rödkål, både snabbt och enkelt.

Hemgjord rödkål - snabbt och lätt

4,1 (9 röster)

Skippa rödkål på burk – gör din egen hemgjorda, både snabbt och enkelt.
Pigga upp rödkålen med 4 msk koncen­trerad svartvinbärssaft och peppra.

Rödkål

arrow downarrow up
  • Ingredienser

  • 0.5 huvud rödkål
  • 2 lökar
  • 3 äpplen
  • 2 msk smör
  • 0.5 tsk kryddpeppar, mald
  • 0.5 tsk nejlikor, malda
  • 4 msk sirap
  • 3 msk vinäger
  • 2 dl skinkspad, eller stark buljong
  • salt

Gör så här

Av: Jon Hansson

LÄS VIDARE

MER OM MAT & DRYCK