Panerad torsk på två sätt

Av Godare

(4)

Vad tycker du?

Panerad torsk på två sätt

Torsk är lätt, lyxig och nyttig. Testa att göra två olika paneringar för extra smak och variation! En örtig variant med persilja och vitlök, och en nötig variant med hasselnötter och kokos. Vilken blir familjens nya favorit?

Panerad torsk på två sätt

Ingredienser

  • 450 gtorskfilé, färsk eller fryst
  • vetemjöl
  • 2 ägg
  • Salt
  • vitpeppar
  • smör, att steka i

Persilje- och vitlökspanering

  • 1,5 dlströbröd
  • 1 dlfärsk persilja, grovhackad
  • 1 tsktorkad vitlök, granulerad

Nöt- och kokospanering

  • 1 dlHasselnötter
  • 2 dlRiven kokos

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Panerad torsk på två sätt