Pastrami – så gör du den goda mackan

Av Godare

(4)

Vad tycker du?

Pastrami – så gör du den goda mackan

Pastrami-macka med picklade senapsfrön och cornichoner på smörstekt bröd. Det salta köttet gör sig riktigt bra med den söta löken och syrliga senapsfröna.

En riktigt maffig och lyxig macka som passar perfekt till lunch eller som senare kvällsmål.

Pastramimacka med picklade senapsfrön och cornichones.

Ingredienser

Picklade senapsfrön

  • 3 mskgula senapsfrön
  • 3 msksenapsfrön, bruna
  • 0,5 dlättikssprit, 12 procent
  • 1 dlsocker
  • 0,5 dlvatten

Mackorna

  • 6 skivorpastrami
  • 6 cornichons, skivade
  • 1 stor gul lök
  • 2 brödskivor, stora
  • smör, till stekning

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Pastrami – så gör du den goda mackan

Ämnen