Pajer med marinerade kronärtskockor

Av Godare

(3)

Vad tycker du?

Pajer med marinerade kronärtskockor

Pajer i ett lite mindre format passar bra som förrätt, brunch eller på ett buffébord. Kronärtskockorna ska vara marinerade.” Recept från boken ”Pajer till vardags, fest och kafferep” av Kristina Eriksson, Semic.

Marinerade kronärtskockor i paj.

Ingredienser

Pajdeg

  • 3 dlVetemjöl
  • 125 gmargarin eller smör
  • 2 mskriktigt kallt vatten
  • eventuellt 0.5 dl solros eller pumpafrön

Fyllning

  • 12 sardeller
  • 2 burkarmarinerade kronärtskockor
  • 250 gavrunnen mozzarella

Äggstanning

  • 2 Ägg
  • 2 dlmjölk
  • Salt och peppar

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Pajer med marinerade kronärtskockor