Allt du behöver för att baka kladdkaka
Kommersiell text, innehåller annonslänkar


Kladdkakan är god och lätt att svänga ihop och det är superlätt att variera smakerna.
Här är de bästa kokböckerna och baktillbehören du behöver för att göra en perfekt kladdkaka!
När sötsuget är för stort är en kladdkaka alltid en bra idé, den går jättefort att göra och grundreceptet på kladdkaka innehåller ingredienser som oftast finns hemma. Men det viktigaste med kladdkakan är att den bakas i en bra och gärna fin form – detta bakverk är enklast att servera direkt ur formen.
Kladdkakan går att variera i ett oändligt antal smaksättningar, det är nästan bara fantasin som sätter gränser – inspireras av våra bästa kladdkakerecept här!
Kladdkakor deluxe
Frida Skatbergs bakbok erbjuder läckra recept på olika sorters kladdkakor. Vad sägs som kladdkaka med dulce de leche, kladdkaka med frosting eller kladdkaksbottnar i flera lager?
Springform i kolstål
Springform i kolstål med räfflad insida från Pyrex som är perfekt att använda till mjuka kakor. Finns i tre storlekar, läs mer och köp här.
Dubbel ugnsvante
Mönstrad grytvante från Pimpernel som är anpassad för tvåhandsgrepp för att i och ur varma föremål ur ugnen. Läs mer och köp här.
Sockerströare
Dekorera kladdkakan med ett fint lager florsocker med hjälp av denna sockerströare från Patisse. Läs mer och köp här.
Cheesecakes och kladdkakor
Lena Söderström samlar goda och enkla recept på två favoriter, kladdkaka och cheesecakes. I denna bakbok finns flera roliga recept på både kladdkaka och cheesecake. Vad sägs om äppelkladdkaka, godiskladdkakor eller kladdkaketryfflar?
Pajform
Klassisk pajform i stengods från Le Creuset, finns i fler färger. Läs mer och köp här.
Mon Amie-assietter
Servera kladdkakan på fina assietter från Rörstrands serie Mon Amie, läs mer och köp här.
Tårtspade med Muminmamman
Tårtspade i rostfritt stål från Hackman med motiv av Muminmamman, läs mer och köp här.