Fyllda potatisar med rökt fisk och crème fraiche
Fyllda potatisar med rökt fisk och crème fraiche

Fyllda potatisar med rökt fisk och crème fraiche

2,3 (11 röster)

Tilltugg och snacks

Ett lite matigare tilltugg som är salt, rökigt och krämigt.
Recept ur Snacks sallad pasta dessert av Marion Ringborg och Linn Söderström.

  • Ingredienser

  • 10 färskpotatisar, små
  • 50 g böckling, eller annan rökt fisk
  • 1 msk smör
  • 1 krm salt
  • 30 g crème fraiche
  • 10 kvistar körvel, dill eller bladpersilja, små

Gör så här

Av: 

Nina Kindbro

Till shoppen

LÄS VIDARE

Matlagning med magi – enkla och goda smaker

ÄMNEN I ARTIKELN

Tilltugg och snacks

Recept

Potatisrecept

Fiskrecept

MER OM GODARE

Gröna bönor, sesamfrön, chiliflakes & gräddfil

10 min

Friterade potatisbollar med indisk kryddning

30 min

Sötpotatishummus – krämig och god

25 min

Baconsylt - sötsalt tillbehör att älska

30 min

Chokladhummus till frukt och bär

10 min

Klassiska pizzabullar med skinka

1 h 30 min

Eldost med dadlar och chiliolja

20 min

Saltgurka – så lägger du in den själv

30 min

Linstapenade med krämig och fyllig smak

5 min

Laxtartar till förrätt – recept med friterat rispapper

30 min

Bönröra av edamamebönor

10 min

Äggpiroger med ost

25 min

Chokladpopcorn – extra lyxigt snacks

30 min

Örtsmör – enkelt och gott att göra själv

5 min

Ramslökspesto – enkelt och så gott

5 min

Picklade ramslöksknoppar

10 min

Bjud på krämigt god lax

40 min

Grilla tonfisk – så blir de perfekt

20 min

Kantarellpaj med västerbottensost

1 h 30 min

Blåbärscobbler – lättlagad dessert med blåbär

1 h

Krossad vitlökspotatis

15 min

Spaghettiomelett med skinka

30 min

Lammfärsbiffar med vitlök och timjan

20 min

Rårörd vaniljsås – så gott och enkelt att vispa ihop

10 min