Torskrygg med rostad brysselkål och hasselnötter

Av Godare

(1)

Vad tycker du?

Torskrygg med rostad brysselkål och hasselnötter

Till mager fisk eller kött passar det extra bra att ha nötter och frön som topping för att balansera upp fettet, tillföra mer näring och få mer mättnad.

Recept ur boken ”Eat Clean” (Tukan förlag).

Torskrygg med rostad brysselkål.

Ingredienser

  • 400 gBrysselkål
  • 600 gRödbeta, eller andra rotfrukter
  • 4 mskOlivolja
  • Salt och peppar
  • 500 gtorskrygg

Sallad

  • 100 ggrönkål
  • 1 mskcitronsaft
  • 80 ghasselnötter
  • 200 gRödkål
  • 1 Granatäpple
  • Flingsalt

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Torskrygg med rostad brysselkål och hasselnötter