Thaiörtsallad med friterat ägg
45 min
Riven kyckling och kokossallad är perfekt att göra av kycklingens bröstfiléer. Den här salladen år lätt att variera i hetta genom mängden chili. Recept ur kokboken Thai hemma av Tove Nilsson.
– En god grej att göra av bröstfiléer som jag ofta får över när jag styckar hel kyckling, eftersom lårfiléerna är så mycket lättare att använda. Jag kokar filéerna och river dem i bitar med händerna och blandar med en god dressing eller i en god grytbas. Den här salladen är inte så stark och man kan lätt ta bort chilin. Kidsen brukar gilla att ringla i sig nudlarna, och kokosdressingen slurpar de i sig med lätthet, säger Tove Nilsson.
45 min
1 h
15 min
45 min
30 min
30 min
30 min
35 min
40 min
45 min
1 h
45 min
45 min
35 min
1 h
40 min
20 min
1 h 10 min
1 h
35 min
45 min
45 min
1 h
15 min
45 min
30 min
30 min
30 min
35 min
40 min
45 min
1 h
45 min
45 min
35 min
1 h
40 min
20 min
1 h 10 min
1 h
35 min
45 min